CAPÍTOL I - DISPOSICIONS GENERALS

Article 1. Àmbit d’aplicació
1. El present Conveni és d’aplicació als treballadors dels centres de treball existents o que puguen crear-se en el futur de Radiotelevisió Valenciana (RTVV), «Televisió Autonòmica Valenciana SA.» (TVV SA.) i «Ràdio Autonomia Valenciana SA.», (RAV SA.), llevat de les exclusions següents:
a) El personal directiu: Caps de secció, Caps de Departament, directors i altres alts directius de l’empresa, amb independència del vincle contractual a què estiguen subjectes.
b) Els col·laboradors i els assessors religiosos, literaris, artístics, musicals, culturals, tècnics o de qualsevol altra especialitat.
c) El personal artístic que haja sigut contractat per a un programa, sèrie, espai o servici concret.
d) Els agents publicitaris, comercials o tècnics de vendes que es regiran per les condicions que s’estipulen en les seues respectives relacions laborals contractuals.
e) Els compositors, adaptadors literaris i musicals.
f) Els professionals que en el lliure exercici de la seua activitat es troben vinculats amb l’Empresa per mitjà de contracte de prestació o arrendament de servicis, de naturalesa civil o mercantil. L’Empresa entregarà semestralment a la representació dels treballadors una relació d’este personal, així com, de les alteracions que es produisquen.