CAPÍTOL VI - VACANCES, PERMISOS, LLICÈNCIES I EXCEDÈNCIES

Article 38. Procediment
1. En els casos d’excedència, siga voluntària o especial, el treballador haurà de sol·licitar per escrit a la Unitat de Relacions Laborals amb almenys trenta dies d’antelació, la seua voluntat de situar-se en excedència, al·legant les causes que la motiven, i serà resolt per l’Empresa en el termini màxim de fins a set dies abans de l’inici de l’excedència. En cas de denegació haurà de ser motivada.

2. El reingrés haurà de sol·licitar-se dins del període d’excedència amb una antelació mínima d’un mes respecte a la data de la pretesa reincorporació, i en tot cas amb un mes d’antelació a la finalització. En els casos d’excedència voluntària s’haurà de sol·licitar amb una antelació màxima d’un any a la pretesa reincorporació.

En el cas d’alta amb proposta d’invalidesa, la sol·licitud de reingrés haurà de formular-se en el termini màxim dels cinc dies següents a obtindre l’alta per curació.

La no sol·licitud en el termini establit deixarà sense efecte el dret preferent o obligatori al reingrés, causant baixa definitiva en l’Empresa.