CAPÍTOL VII - CONDICIONS ECONÒMIQUES

Article 45. Complement d’antiguitat
S’abonarà al personal inclòs en l’àmbit d’aplicació d’este conveni amb contracte en vigor i consistirà en triennis computats des de la data d’alta en l’Empresa per mitjà de contracte indefinit, o qualsevol altra contractació temporal laboral computant-se els períodes efectius de treball en els casos de successió de contractes.

Als treballadors de RTVV i les seues societats els serà daplicació la llei 70/78, a efectes del reconeixement de la meritació dels triennis pel temps que hagueren estat al servici de les administracions estatal, autonòmica, local o institucional, en qualitat tant de personal funcionari de carrera, en pràctiques, interí o eventual, com de personal amb contracte laboral o administratiu.

Es continuarà percebent el plus d’antiguitat en els casos en què el personal fix suspenga el seu contracte i subscriga un altre de tipus temporal, i es mantindrà de la mateixa forma l’antiguitat quan el treballador passe d’una empresa a una altra.

Es meritarà a partir del mes següent a aquell en què es complisquen els 3 anys de l’ingrés o del trienni anterior. Les quanties mensuals es reflectixen en l’annex IV