CAPÍTOL IV - INGRÉS, PROMOCIÓ I PLANTILLES

Article 19/3. Contractes temporals i de durada determinada
Els treballadors amb contractes temporals i de durada determinada tindran els mateixos drets que els treballadors amb contractes de durada indeterminada sense perjuí de la particularitats específiques de cada una de les modalitats contractuals en matèria d’extinció de contracte i d’aquelles expressament previstes en la llei en relació als contractes formatius. En tot cas, la contractació temporal es realitzarà amb les categories professionals recollides a l’Annex I del Conveni Col·lectiu. No obstant això, si l’empresa necessitara els servicis d’un treballador a qui se li assignen funcions i tasques no homologables a cap de les categories existents, haurà de demanar-se l’acord de la Comissió Paritària, que serà qui li assignarà el Grup corresponent d’acord amb el citat annex.

Tenint en compte que les condicions pactades respecte a estos contractes tenen el caràcter de mínimes, les parts tenen autonomia per pactar condicions salarials superiors i, igualment, les condicions específiques que en cada cas es pacten.

L’empresa procurarà la consolidació de contractació temporal en fixa en un percentatge no inferior al 90% del personal de la plantilla aprovada pel Consell d’Administració i pressupostada.