CAPÍTOL XI - DRETS SINDICALS

Article 75. Hores sindicals
Per tal de dur a terme les competències que li són pròpies, cada membre del Comité d’Empresa, així com els Delegats de cada Secció Sindical disposaran de 40 hores mensuals. L’esmentat crèdit d’hores, serà acumulable i distribuït entre ells de la forma que autònomament determine la representació sindical, sense més requisit que la notificació a l’Empresa amb l’antelació racionalment exigible per a no causar perjuís en el servici. Haurà de constar expressament l’autorització de qui cedeix respecte del seu crèdit d’hores a favor de l’òrgan de representació.

Queden excloses d’estes hores sindicals les necessàries per a la Comissió Paritària i de negociació del Conveni Col·lectiu de RTVV, TVV, SA. i RAV, SA. Les reunions de les distintes comissions previstes en el conveni seran a càrrec de les seccions sindicals i de l’empresa al 50%.

En el cas que l’absència del representant del seu lloc de treball siga igual o superior a una setmana, l’empresa procedirà a la seua substictució. Perquè es produïsca esta substitució l’avís s’haurà de realitzar amb una antelació mínima de set dies.