CAPÍTOL IV - INGRÉS, PROMOCIÓ I PLANTILLES

Article 21. Concurs de trasllats
S’entén per trasllat, a l’efecte d’este Article , el que supose un canvi en el lloc de treball a un centre diferent de l’habitual. El trasllat s’efectuarà segons el procediment fixat en este Article.

Els treballadors que desitgen canviar de lloc de treball sense ferho de categoria hauran de presentar la seua sol·licitud de trasllat a la Secretaria General. La vigència de la sol·licitud de trasllat serà fins a la celebració de les proves de selecció de personal. El treballador que desitge anul·lar la seua sol·licitud haurà de comunicar-ho per escrit.

Als efectes d’atendre les distintes sol·licituds de trasllat es constituirà una Comissió de Trasllats, que estarà formada per quatre representants de l’empresa, quatre representants dels treballadors i el secretari general o persona en qui delegue. La Comissió de Trasllats es reunirà en els supòsits de l’Article 20 del present Conveni.

En qualsevol moment la Comissió de Trasllats podrà acordar les permutes que puguen originar-se amb motiu de les diferents sollicituds de trasllat.

L’Empresa comunicarà a la Comissió de Trasllats les places que, per estar vacants, poden ser cobertes per mitjà de trasllat, especificant en cada una la seua categoria, adscripció a empresa i departament, així com el centre de treball que li corresponga.

Una vegada estudiades les distintes sol·licituds, la Comissió de Trasllats elevarà la proposta d’adjudicació de les places per trasllat al secretari general per a la seua formalització.

El termini d’incorporació a la nova plaça serà d’un màxim de 6 mesos.

Criteris de valoració:
1) Formació específica i complementària per al lloc de treball. Tenint en compte principalment l’assistència als cursos organitzats per l’empresa.
2) Antiguitat en l’empresa
3) Circumstàncies familiars i individuals quan el trasllat comporte un canvi de localitat.
Si el trasllat aprovat per la Comissió, comportara un canvi d’empresa, el treballador tindrà garantit el reconeixement de l’antiguitat a partir de la data d’incorporació a l’empresa d’origen.