CAPÍTOL III ORGANITZACIÓ DEL TREBALL

Article 11. Organització del Treball
1. L’organització general del treball en RTVV, TVV i RAV és competencia dels seus òrgans directius.
Amb caràcter enunciatiu i no limitador s’entén com a organització del treball aquelles decisions que afecten les matèries següents: previsions pressupostàries; programació; definició d’objectius; determinació de les estructures orgàniques que millor s’acomoden a la consecució dels objectius; descripció i assignació de les atribucions i responsabilitats de cada lloc de treball, dins de les seues funcions, així com de les Direccions de les distintes Unitats; implantació dels mètodes de seguiment i control de la gestió en cada àrea, etc.

2. L’Empresa facilitarà a la representació dels treballadors, amb caràcter previ, aquella informació que afecte alguna de les matèries que són de la seua competència segons l’Art.64 de l’Estatut dels Treballadors. El Comité d’Empresa emetrà, si pertoca, l’informe que corresponga.

3. Com a millor mètode de manteniment de càrrega i llocs de treball en el grup RTVV, les parts firmants del present conveni reconeixen la necessitat d’adaptació dels treballadors a les noves tecnologies, mètodes de treball i sistemes productius. Per aconseguir-ho, s’estudiaran prèviament a la seua aplicació les necessitats de l’empresa derivades dels nous processos productius incidint en la polifuncionalitat dels treballadors, així com en la flexibilitat en les relacions laborals.
El Comité d’Empresa emetrà un informe previ a l’execució per part de l’empresari de les decisions adoptades per este sobre els sistemas d’organització i control dels sistemes de treball, en el termini de 15 dies. A este efecte s’establiran, en horari de treball, sistemes i cursos de formació, reciclatge i adaptació.
L’empresa certificarà l’assistència i aprofitament dels mateixos.